Vår resa till Norrland


Dag 1

Vi har varit på resande fot några dagar nu och den här gången bar det av till mina barndomstrakter i Norrland. Resan började med transfer från Kristianstad till Lund och därefter var det en lång tur där vi plockade upp våra medresenärer på vägen. Vårt första stopp var i Kvibille för en frukost på ett mysigt ställe. Här är lite bilder från vår första dag på resan. Den här gången ska jag försöka bli färdig med inläggen från resan. Tyvärr blev jag ju inte det med vår Gotlandsresa. Men det kanske kommer mer bilder från den resan till hösten

Fler inlägg kommer med ojämna mellanrum!

6 tankar om “Vår resa till Norrland

    • Tack Kristallina! Det har varit jobbigt en tid men han var så sjuk så det var ändå det bästa för honom att få somna in.
      Visst är de gamla kvarteren de bästa och mysigaste att titta på! Det kommer fler bilder den här gången! Ska försöka göra färdigt mina inlägg om Gotland också så småningom.
      Kram till dig med!

      Gillad av 1 person

  1. En lång resa … bra gjort att ta er ända till Falun första dagen!
    Jättefina bilder från början av resan – och bilderna från Falun känns igen sen vi var där – alltid mysigt när de sparat gamla delar av en stad. Ser fram emot fortsättningen!

    Gillad av 1 person

    • Ja det var en lång resa! Vi var ända upp till Kiruna och vände, så vi fick se mycket av vårt avlånga land. Vi åkte inlandsbanan från Östersund till Gällivare och resten av resan var med buss. Det kommer bilder från alla platser vi var på med ojämna mellanrum.
      Ha en fin dag!

      Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.