Stickprojekt


Efter många års uppehåll …

så har jag börjat sticka igen. Och eftersom jag inte använder stickade tröjor särskilt mycket så har det fått bli sjalar och halsdukar istället. Dessutom älskar jag färger och glitter! Så många glada färger och mycket glitter blir det! Här är några av mina färdiga och pågående projekt.

13 tankar om “Stickprojekt

 1. Oj! Så duktig och kreativ du är! Min mamma var jätteduktig på att stick och jag har några tröjor kvar som hon stickade åt mig för sådär 20 år sen 🙂 Själv är jag totalt värdelös och kan inte ens lägga upp maskor på en sticka 🙂

  Gillad av 1 person

  • Jag har alltid stickat så länge jag kan minnas, men sen började synen krångla så då la jag det på hyllan. Men nu har jag tagit upp det igen men håller mig till enkla mönster eftersom jag har svårt att se diagram om de är för avancerade. Tyvärr för det är just de som är roligast att sticka.
   Kul att du gillar min enkla sjalar och jag vet att du är jätteduktig på mycket annat som jag är helt värdelös på! Svampar och namn på alla växter och träd till exempel! Så alla har vi någon talang och tur är det väl att vi är olika!?
   Ha en jättefin vårdag!

   Gillad av 1 person

  • Samma här! Jag stickade dygnet runt nästan förut, men sen blev synen för dålig och det blev svårt att se diagrammen, så då la jag det på hyllan! Men suget blev för stort så nu har jag tagit upp det, men med enklare projekt istället! Och det är jättekul det med!
   Ha en fin vårdag!

   Gilla

 2. Tror inte det är sant. Så kul! Det är precis detsamma som jag har gjort. Blev så trött på alla sjalar jag hade. De var för långa, för smala, för breda, för tunna, för tjocka….. ja, du vet.
  Nu har jag äntligen exakt den modellen jag vill ha och som dessutom matchar mina jackor.

  Gillad av 1 person

  • Vad kul! Visst är det perfekt att göra egna, för precis som du säger så är de köpta sällan som man vill ha dem. För breda och tjocka tycker jag är det största problemet!
   Du får lägga upp lite av dina också så jag får se dem! Och kanske få lite tips 😃

   Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.