Klockomställning igen!


Dags för det årliga eländet igen!

Man hade hoppats och trott att den här onödiga tortyren skulle få ett slut en gång för alla i år men så blev det inte på grund av att länderna inte kunnat komma överens om vilken tid som ska gälla, sommar- eller normaltid! Själv tycker jag att bara det faktum att det finns något som heter NORMALTID borde göra valet enkelt! Men varför göra något enkelt när man kan krångla till det?

8 tankar om “Klockomställning igen!

    • Tyvärr så är det inte sista gången eftersom de inte kommer överens om vilken tid som ska gälla och när pandemin bröt ut så la de klockomställningen på is för obestämd tid. När och om de tar upp det igen är det ingen som vet just nu, tyvärr!
      Önskar dig en fin lördag också och var rädd om dig!

      Gillad av 2 personer

  1. Allt känns upp och ner idag. Inga vanor stämmer med tiden. När ska man äta middag och när ska man gå och lägga sig? Det tar minst ett par dar innan man vant sig – kanske en vecka. Om man nu över huvud taget vänjer sig.
    Ha en riktigt skön söndag. Här regnar det just nu.

    Gillad av 2 personer

    • Håller med fullständigt! Det känns så onödigt att vi ska hålla på så här år efter år när så gott som ingen vill ha kvar det längre!
      Önskar dig en fin söndag ändå! Här regnade det lite igår men det hade behövts mer. Det är så torrt överallt trots all snö som nyss har smält!

      Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.