Det här var väl onödigt!


Varför?

Det undrade jag när jag skulle ut och jobba i det här eländet! Det känns så onödigt när vi hade nästan barmark överallt efter det sista snövädret. Och snöplogningen här nere är inte värt namnet! Två dygn efter att det började vräka ner så har de fortfarande inte lyckats ploga överallt och där de plogat har de lämnat stora lass långt ut på vägbanorna så att det inte går att mötas. Och vid brevlådorna ska vi bara inte tala om!!! På vissa ställen var det en två meter bred och en halv meter hög sträng framför brevlådsraderna! Så det var bara till att plumsa i och försöka nå dem så gott det gick! Mitt humör var allt annat än gott när jag kom hem kan jag säga! Här är lite bilder från vår gata och från mitt jobbdistrikt!

Bilder från vår trädgård och vår gata. Johannes kämpar med snöhögarna!

Bilder från mitt jobbdistrikt

Och några bilder från en annan gata i vårt bostadsområde

8 tankar om “Det här var väl onödigt!

 1. Med andra ord… ni har det precis som vi här i kommunens bortglömda by. Fina vinterbilder trots allt och glaskulan är underbar. Min ligger på hatthyllan och väntar på bättre tider. Ska bli några plusgrader snart. Då kanske man kan gå lite i skogen igen. Ha det så gott det går och var rädd om dig!

  Gillad av 1 person

  • Visst är vintern fin på bild! Men jag skulle föredra att den håller sig där och inte utanför fönstret haha! Glaskulan är helt nyinköpt och det är första bilden jag tagit med den, en liten övning bara. Men jag tror att den kommer att komma till användning många fler gånger.
   Nu sätter vi hoppet till plusgraderna både hos dig och hos mig! Sköt om dig och ha en fin kväll!

   Gillad av 1 person

 2. Absolut onödigt! Hoppas den gångna natten blev bättre! Många av vägarna ser ut som de gjorde här, då när vi fick snön – och jag är glad så länge vi inte fått mer … än! Men det kanske kommer …
  En hel del fina bilder blev det … och den med glaskulan gillar jag lite extra! Var har så många gånger tänkt köpa en kula, men inte kommit mig för. Var hittade du din?
  Önskar dig en fin avslutning på veckan och en trevlig helg!

  Gillad av 1 person

  • Hahaha! Ja ibland blir det fel när man slinter på tangenterna! Inatt var det nästan ännu värre eftersom det töar och det var tjockt med slask och nästan omöjligt att styra i det. Men jag är ändå glad för att eländet smälter bort så fort.
   Min kula köpte jag på en sida som heter Kamda. De hade rea och den var nedsatt med 100 kr till 299 kr. Jag tyckte det var värt det för jag har länge tänkt köpa en och när det här erbjudandet dök upp så slog jag till.
   Hoppas du får en fin dag och helg också!

   Gillad av 1 person

 3. Nä nu vill vi att vintern tar slut. Här är någon plusgrad och vi väntar lite regn. Alltså ingen prommis idag. Det är för halt. Stackars dig med brevlådorna. Vi ser alltid till att det ska vara lätt för tidningsbudet att komma fram till brevlådan. Man är tacksam över att tidningen finns i lådan varje morgon en vinter som denna.

  Gillad av 1 person

  • Håller med dig! Nu får det vara nog med vinter och bli vår istället! Här är det också plusgrader och slask så det är om möjligt ännu halare nu men förhoppningsvis så försvinner snön snabbt på vägarna nu när det är varmt.
   Skönt att höra att ni tänker på tidningsbudet och håller rent vid brevlådan. Jag önskar att alla var lika omtänksamma! Men det konstiga är,( eller kanske inte så konstigt egentligen med tanka på att man fick lära sig att vara hjälpsam och visa hyffs förr i tiden ), är att det är de äldre som är duktigast på att skotta rent kring lådorna. Man tycker att de yngre skulle ha betydligt mer ork än de äldre men tyvärr så tänker de nog inte så långt som till dem som ska lägga något i deras låda.
   Önskar di en fin och lugn helg!

   Gilla

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.