Gotland runt på 9 dagar och 130 mil


Dag 3 del 1

Dag tre kom vi äntligen iväg till Fårö. Det blev en hel dag och massor av bilder så jag får dela upp inläggen så att de inte blir för långa. Det var så mycket att se och så vackert där. Här kommer lite bilder från allra längst upp i norr på Fårö.

10 tankar om “Gotland runt på 9 dagar och 130 mil

  • Jag var faktiskt inne i kvarnarna och husen också hahaha! Och visst är stenmuren vacker! Tänk vilket jobb att bygga alla sådana sten för sten! Inget man gör på en dag! Skulle vara kul att veta hur dessa människor levde och hade det. När jag var yngre så var historia något av det tråkigaste som fanns, men nu älskar jag det! Det är så spännande och intressant och man kan låta fantasin skena iväg hur mycket som helst när man ser gamla saker!

   Gillad av 1 person

  • Ja det var verkligen helt fantastiskt vackert på Gotland! Om man nu ska prata om fördelar med corona så är det väl att man fått upp ögonen för att det finns mycket vackert på nära håll också! Och vi hade tur som åkte dit så tidigt på sommaren som vi gjorde för vi hade Gotland nästan helt för oss själva. Efter det blev det tydligen väldigt mycket turister där och en hel del trängsel på många ställen. Det hade inte känts så bra måste jag säga!
   Fåglar är ju mitt stora intresse så jag har övat en hel del på att fota dem och ibland lyckas man riktigt bra och ibland blir det en stor besvikelse när man ser bilderna i datorn. Men så är det när man fotar rörliga motiv antar jag!

   Gilla

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.