Veckan som gick


Hur var vädret förra veckan?

Och vilket väder var det mest av?

Här kommer lite statistik från väderveckan 28 2020

Måndagen började med växlande molnighet och blåsigt på natten. Blåsigt och växlande molnighet och någon skur på morgonen och dagen. Kring 20 grader på dagen. Blåsigt och mycket moln på kvällen.

Tisdagen började växlande molnighet och milt på natten. Växlande molnighet och ganska varmt på morgonen och dagen. Kallt och en del regn på kvällen.

Onsdagen började med mest klart och kallt på natten. Växlande molnighet på morgonen och på dagen. Blåsigt igen. Kyligt och blåsig på kvällen.

Torsdagen började kallt och klart väder på natten. Mest klart och lite varmare på morgonen. En hel del sol och varmt på dagen. Klart och kyligt på kvällen.

Fredagen började med ännu en klar och kall natt. En del sol på morgonen men molnigt på dagen. Regn och kallt på eftermiddagen och kvällen.

Lördagen började med mest klart och kyligt på natten. Mer moln och lite varmare på morgonen. En del sol, regn och blåst på dagen. Växlande molnighet på kvällen.

Söndagen började med ännu en klar och kall natt. Växlande molnighet på morgonen och dagen. Molnigt och blåsigt på kvällen.

Högsta temperatur i veckan var på söndagen med 26,7 C i solen.  Lägsta var på torsdagen med 4,1 C.

Högsta uppmätta vind var på måndagen med 6,1 m/s . Högsta uppmätta vindby var på måndagen med 12,6 m/s.

 Mest molnigt, kalla klara nätter och blåsigt har det varit den här veckan.

Jag önskar alla ett vackert väder!

6 tankar om “Veckan som gick

 1. En äkta gammaldags svensk sommar i ett nötskal … så som jag gillar den – men vi har inte haft så svala nätter och jag tror inte lika mycket regn som nere hos dig. Vi har fått 45 mm regn den här månaden och solen har visat sig i stort sett varje dag 🙂 Nu väntar jag på svampen!

  Gillad av 1 person

  • Jag gillar också att det är lite svalare! Men just under semestern så får det gärna vara uppehåll och inte så blåsigt så att man slipper sitta inne hela tiden. Vi hade tur på Gotland med bara en halv dag med regn och resten soligt och varmt! Lite för varmt men det är ändå bättre än det motsatta vid ett sånt tillfälle!
   Hoppas det blir riktigt mycket svamp i dina skogar nu!
   Ha en fin dag!

   Gillad av 1 person

 2. Vädret här är mycket omväxlande. Ömsom sol ömsom regn. Mig passar det alldeles utmärkt. Som lägst 10 gr i natt – då sover man bra. Men blåsten är lite jobbig ibland.

  Gillad av 1 person

  • Då är det som här bortsett från de kalla nätterna! Just nu är det grått och kring 20 grader och inte lika blåsigt som förut. Det passar mig utmärkt nu när jag börjat jobba igen!
   Ha en jättefin dag!

   Gillad av 1 person

 3. Vi fick nog mera regn men annars mycket blåsigt och kalla nätter. Ibland 7 grader bara när jag går första promenaden med vovven och högst 15 mitt på dagen.
  Ser att mina växter på balkongen inte mår så bra. De vill helst ha 10 grader och uppåt.
  Ha en fortsatt fin vecka!

  Gillad av 1 person

  • Mina grönsaker mår inte heller så bra. För kalla nätter och för lite sol både på våren och nu. Och eftersom jag inte har något växthus så är de beroende av hur vädret är. De enda som förökar sig ohejdbart är mördarsniglarna!!! De har ett riktigt bra år i år tyvärr!!! Har gett upp kampen mot dem för den går inte att vinna!
   Ha en jättefin vecka du också!

   Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.