Gotland runt på 9 dagar och 130 mil


Dag 1

På förmiddagen den första dagen ägnade vi oss åt fågelskådning i Tofta där vi bodde under vår vistelse på Gotland. Eftersom vi kom rätt sent på förmiddagen så var det inte så mycket fåglar vid tornet tyvärr, men här är lite bilder från vår promenad bland fåglar och natur på förmiddagen.

På eftermiddagen begav vi oss till Visby för en första runda där! Vilken söt liten stad det är. Och nu i coronatider så var det väldigt lite folk där så det blev verkligen avkopplande att vandra runt på nästan tomma gator och insupa den gotländska stadens atmosfär.

Här slutar vår första dag på Gotland och jag kommer att lägga upp dag för dag med ojämna mellanrum och sedan blir det förmodligen några extra inlägg med blandade bilder från ön. Hoppas ni vill hänga med på vår resa runt Gotland så här i efterhand.

6 tankar om “Gotland runt på 9 dagar och 130 mil

  • Vad kul att du hänger med! Det var första gången för oss också på Gotland! Så det blev massor av bilder kan jag säga. Vi blev väldigt förtjusta i den lilla ön och det blir med största sannolikhet fler resor dit i framtiden.
   Ha en bra ny vecka du också!

   Gillad av 1 person

 1. Jag såg inlägget, gillade och skulle skriva kommentar när jag blev avbruten av något … sen glömde jaga tt gå tillbaka och kommentera – skäms lite …
  Ett härligt inlägg från ert besök där i denna underbara lilla stad! Jag har bara varit på Gotland en gång och det är nog 20 år sedan – då på Svampkonsulentträff och bara en dag tillbringades i Visby … skulle gärna åka dit igen!

  Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.