Veckan som gick


Hur var vädret förra veckan?

Och vilket väder var det mest av?

Här kommer lite statistik från väderveckan 19 2020

Måndagen började med klart och kring nollan på natten. Slöjmoln och sol på morgonen. Ökande molnighet på dagen. Växlande molnighet på kvällen.

Tisdagen började med kallt och klart på natten. Regnskurar på morgonen. Molnigt på dagen och kyligt. Molnigt på kvällen.

Onsdagen började med mest klart och kallt på natten. Soligt och kyligt på morgonen. Tunna moln, sol, blåsigt och varmt på dagen. Mest klart och varmt på kvällen.

Torsdagen började med klart och tunna slöjmoln på natten. Soligt och mer moln på morgonen. Mest molnigt på dagen. Växlande molnighet och varmt på kvällen.

Fredagen började med slöjmoln och kallt på natten. Molnigt på morgonen. Vita moln och sol på dagen och blåsigt. Växlande molnighet på kvällen.

Lördagen började med klart och kallt på natten. Halvklart och en del dimma på morgonen. Växlande molnighet och varmt på dagen. Slöjmoln och milt på kvällen.

Söndagen började med klart och kyligt väder på natten. Mest molnigt på morgonen. Molnigt på dagen men också en del sol på eftermiddagen. Molnigt och varmt på kvällen.

Högsta temperatur i veckan var på söndagen med 25,3 C i solen.  Lägsta var på tisdagen med – 1,2 C.

Högsta uppmätta vind var på fredagen med 4,2 m/s . Högsta uppmätta vindby var på fredagen med 11,7 m/s.

 Mycket sol och en del moln, kalla nätter, varma dagar och inget regn den här veckan.

7 tankar om “Veckan som gick

 1. Jag har som vanligt dålig koll på vädret, men kalla nätter och en del soliga dagar har vi haft – och några ynka mm regn – mer önskas! Idag på morgonen sol och +3 grader, men moln bortöver skogen … får se vad det blir av det.
  Ha en bra vecka!

  Gillad av 1 person

  • Kalla nätter och inget regn är tydligen det nya ”stanna i evigheter” vädret. Jag som inte har ett växthus måste plocka in mina grönsaksplantor varenda natt om de ska klara sig! Tröttsamt! En del kan jag täcka över men inte alla!
   Önskar dig en bra vecka med!

   Gillad av 1 person

   • Det är jobbigt att bära ut och in – hoppas aprilvädret är över snart! Är glad att jag har växthuset – och en värmefläkt som startar om termometern sjunker ner mot nollan.

    Gillad av 1 person

  • Hej! Vad kul att du tittar in på min blogg! Ja vädret är verkligen både upp och ner och bak och fram just nu. Längtar också efter sommarvärme nu. Vi får hoppas det snart vänder till det bättre.
   Ha en fin kväll trots kylan.

   Gilla

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.