Veckan som gick


Hur var vädret förra veckan?

Och vilket väder var det mest av?

Här kommer lite statistik från väderveckan 5 2020

Måndagen började med mest molnigt på natten. Molnigt och några regnstänk på morgonen. Molnigt och regn på dagen. Molnigt och milt på kvällen.

Tisdagen började molnigt, disigt och  milt på natten. Regn på morgonen.Regn på dagen också!. Dimma på kvällen och kallare.

Onsdagen började molnigt i vanlig ordning på natten. En del dimma och grått på morgonen och grått på dagen också. En del regn på eftermiddagen och några luckor bland molnen på kvällen.

Torsdagen började med regn och kyligt på natten. Regn och kyligt på morgonen också. Grått och molnigt på dagen och lite sprickor bland molnen på kvällen.

Fredagen började med ösregn på natten! Och det fortsatte långt fram på morgonen. Lite gluggar i molntäcket på förmiddagen men grått igen på eftermiddagen. Molnigt på kvällen .

Lördagen började milt och molnigt på natten. En del regnskurar på morgonen och väldigt milt. Molnigt och nästan sommarvärme på lördagen, över 10 grader! Milt och molnigt på kvällen också.

Söndagen började med lätt regn på natten. Soligt och blåsigt på morgonen och soligt och vita moln på dagen. Klart och kallt på kvällen.

Högsta temperatur i veckan var på lördagen med 10,7 C.  Lägsta var på söndagen med – 4,2 C.

Högsta uppmätta vind var på lördagen med 5,6 m/s . Högsta uppmätta vindby var på söndagen med 14,2 m/s.


Mest molnigt och regnskurar men även en hel del luckor med sol under veckan som gick.

6 tankar om “Veckan som gick

 1. Ja, vi fick 2 solluckor den gångna veckan men den här veckan började ganska bra. Sol i måndags och idag. Hade för första gången vinterstövlar på mig! Det började snöa igår kväll och slutade i eftermiddags. Ljust och rent där ute. Får se hur länge det ligger kvar. Ha en bra onsdag!

  Gillad av 1 person

  • Jag vaknade upp till en vit och glashal värld inatt när jag skulle till jobbet! Det var inte alls kul! Nu är det mest grått men lite orkar solen lysa igenom molnen bitvis.
   Men kul att du fick se den lite mer för en gångs skull! Hoppas den stannar ett tag hos dig nu! Men snö!? Usch, jag är glad att det mesta smält bort igen här!
   Ha en fin dag!

   Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.