Veckan som gick


Hur var vädret förra veckan?

Och vilket väder var det mest av?

Här kommer lite statistik från väderveckan 46

Måndagen började med kallt och molnigt på natten. På morgonen regnade det till och från. På dagen fick vi se lite sol och blå himmel mellan molnen. På kvällen var det tunna moln och månen tittade fram mellan dem.

Tisdagen började med tunna moln och ganska blåsigt men milt. På morgonen var det växlande molnighet, blåsigt och milt. Växlande molnighet på kvällen.

Onsdagen började med gråväder och milt på natten. På morgonen var det milt och mulet och likadant på dagen. På kvällen var det varmt och mest moln.

Torsdagen började med tunna moln och kallt, bara en plusgrad. På dagen fick vi äntligen se sol och blå himmel igen. Temperaturen steg till tvåsiffrigt med hjälp av solen! Kallt på kvällen med växlande molnighet.

Fredagen började med kallt och bara lite moln, bara enstaka plusgrader. På morgonen ökade molnen och det blev mildare. På dagen var gråvädret tillbaka och även värmen. Regn på kvällen.

Lördagen började med grått och mild igen. Regn på natten och duggregn på morgonen. Grått på dagen. Lika grått på kvällen.

Söndagen började med molnigt, blåsigt och milt. På morgonen var det soligt och även på dagen var det soligt och fint med blå himmel. På kvällen mulnade det och duggregnade.

 

Högsta temperatur i veckan var på torsdagen med  12,6 C.  Lägsta var på torsdagen med – 0,3 C.

Högsta uppmätta vind var på söndagen med  5,4 m/s . Högsta uppmätta vindby var på söndagen med 9,5  m/s.

Än en gång blev det molnen som vann i veckan som gick.

6 tankar om “Veckan som gick

  1. Onsdagen i Alvesta började med att SMHI meddelade att november bjudit på 2 timmar sol här och att vi låg sist i solligan, under dagen fick vi två efterlängtade timmar till som jag behövt för min fotografering, men missade. Statistiken blev dock avsevärt bättre:D
    Allt gott
    /Anette

    Gillad av 1 person

    • Det enda solen lyser med är sin frånvaro just nu och det verkar som att hela Sverige går i grått. Inget roligt alls men det är åtminstone inte minusgrader och halt än så länge.
      Ha en fin dag trots det gråa solfattiga vädret!

      Gillad av 1 person

Säg vad du tycker

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.